Over Dekkers Interieurbouw

Sturende kracht achter Dekkers Interieurbouw is Jan Dekkers. Met zo’n veertig jaar ervaring in de interieurbranche weet Jan precies waar hij voor staat: vakmanschap, onbegrensde mogelijkheden en onberispelijke kwaliteit.

Dekkers Interieurbouw produceert alles in eigen beheer. We beschikken over een modern en uitgebreid machinepark (inclusief een eigen spuiterij) en medewerkers met veel ervaring. Met andere woorden: we hebben de kennis én de kunde in huis.

Denken in mogelijkheden
De medewerkers van Dekkers Interieurbouw hebben het allemaal: het ‘niets is te gek’-virus. Een van de lijfspreuken van eigenaar Jan Dekkers is dan ook: ‘Waar anderen nee zeggen, zeg ik ja.’ Concreet houdt dat in dat we denken in mogelijkheden. En dat de horizon wat ons betreft oneindig is.

Hout, maar dan écht hout
We werken met een van de mooiste natuurproducten: hout. We kiezen waar mogelijk voor 100 procent massief hout, omdat dat de hoogst mogelijke kwaliteit oplevert. Maar ook ons plaatwerk is van de beste kwaliteit.

Droom wordt realiteit
Diezelfde perfectie bereiken we bij het uitwerken van interieurwensen: we maken van iedere mogelijke droom de nieuwe realiteit. We zeggen alleen ‘nee’ als we de kwaliteit van onze producten niet kunnen garanderen. In alle andere gevallen staan we graag voor u klaar.

Adres Veldweg 2, 5447 BH Rijkevoort
Telefoon (0485) 479 155
E-mail info@dekkersfransen.nl